Seks op naaktstrand avontuurtje

In 20 minuten waren we op het naaktstrand en zo te zien waren we niet de enigen. We zochten een lekker plekje uit met een goed zicht op de andere zonaanbidders. Er lagen wat stellen en hier en daar vriendinnen. Ik keek uit naar lekkere knullen met loshangende lullen, maar die waren zo te zien nog niet gearriveerd. Wat saai zeg, heeft er dan helemaal niemand meer seks op het naaktstrand tegenwoordig?

Het eerste uur verstreek zonder dat er veel gebeurde ,er heerste een lome stemming. We namen wat fruit en broodjes die we meegenomen hadden en praatten over onze recente avontuurtjes. Anja en ik zijn allebei bi en we hadden allebei de laatste weken zowel met meisjes als met jongens gevreeen dus we konden onze ervaringen aardig vergelijken.

Er waren wat insecten afgekomen op onze fruitresten daarom zij ik dat ik de troep even ging weggooien in een afvalbak verderop. Anja grapte dat ik natuurlijk een lekker stuk gezien had en ik liet haar maar in de waan. Halverwege op weg trapte ik op iets hards ,een stekende pijn aan m'n voet en ik zag dat ik in een stuk glas getrapt had. Ik ging even zitten en zag dat het behoorlijk bloedde .Toen ik weer omhoog keek zag ik het gezicht van een prachtig slanke blonde knul van zo'n jaar of 20.

Sex op het strand met een homo, of toch hetero?


Hij zei :"dat ziet er niet best uit, daar moet je voorzichtig mee zijn want je hebt zo een infectie". Ik zei:" ,ja, allemaal leuk maar heb jij hier een EHBO gezien"? Nee, die is hier natuurlijk niet.
Kom maar even met mij mee, ik heb wel iets bij me. Al strompelend ging ik met hem mee terwijl hij vertelde dat hij voor verpleegkundige leerde. Jammer dacht ik nog want het vooroordeel van mij is dat dat meestal homo's zijn. Op zijn plekje tussen de bomen aangekomen ging ik op een kleed zitten terwijl hij me vakkundig verbond. Ik keek om me heen en zag een halfvolle fles wijn ,wat eten en, ja hoor, een paar homo fotoboekjes .Jammer ,want het was een enorm stuk. Dat vind ik trouwens meestal van homo jongens. Terwijl hij met m'n voet bezig was waren m'n benen helemaal gespreid en toen ik terloops naar hem keek zag ik dat hij toch wel belangstelling voor mijn ,geschoren ,kutje had. Ook zag ik z'n lul langzaam zwellen; zou die dan toch..............?

Ik nam snel het initiatief want ik had echt heel veel zin in seks op naaktstrand, en raakte dan ook heel vluchtig z'n grote pik aan en zei tegen hem: -ben je wat opgewonden-?
Hij ging er niet op in maar bloosde alleen .Dus ging ik voorzichtig verder met de massage van zijn pik die langzaam groeide tot een gigantisch geval. Het sap stroomde uit m'n kutje ,oh wat had ik een zin. -Je mag bij mij ook wel even voelen hoor- ,zei ik en ik trok z'n hand naar m'n natte spleet. Hij vond het zo te zien best lekker en ik trouwens ook. -Je bent homo geloof ik he?- zei ik? -Ja, ik heb niet veel ervaring met meisjes-. -Maar wel met pijpen waarschijnlijk- zei ik -want daar zijn jullie juist heel goed in-. En zonder op antwoord te wachten stopte ik die heerlijke paal in m'n mond.

Eerst alleen het topje, daarna steeds verder en toen weer alleen die heerlijke eikel masseren met m'n tong. Hij genoot zichtbaar en kreunde zachtjes. Je doet het nog beter dan m'n vriend fluisterde hij. -Ik heb ook aardig ervaring hierin- zei ik, -maar nou moet jij mij een beetje helpen hoor want zo eenvoudig kom je er niet vanaf-. Hij stak z'n tong voorzichtig in m'n kutje en likte wat heen en weer. -Ik heb het nog nooit eerder gedaan hoor- ,zei 'ie, -je moet zeggen wat je lekker vindt-. Ik loodste hem naar m'n clitje en zei hem .:"Doe maar net of m'n clitje een kleine uitvoering is van de pik van je vriend, maar wel voorzichtig hoor-!

Standje 69 op het naaktstrand


Hij leerde snel want na een paar minuten lag hij te beffen alsof hij nooit anders gedaan had, en ik vond het heerlijk. We verplaatsten ons naar standje 69,ik onder, met die heerlijke lul in m'n mond waar steeds met schokjes een straaltje voorvocht uit kwam wat heerlijk glad m'n mondmassage smeerde. ik voelde dat ik zelf tegen een orgasme aanzat en deed nog even extra m'n best op z'n pik door heel voorzichtig op z'n eikel te bijten; hij kronkelde van genot .Toen kon hij het ook niet meer houden , spoot z'n zaad met kracht over m'n gezichten ik kwam ook heftig schokkend klaar. Ik had wel willen schreeuwen maar durfde niet want niet ver van ons lag nog een stel.

We lagen nog even na te genieten van onze heftige sex partij op het naaktstrand en hij maakte liefdevol m'n gezicht schoon, -wat heb ik een lading op je gespoten h--, zei hij verlegen. Lekker toch zei ik. Toen hoorde ik in de verte Anja roepen, die werd natuurlijk ongerust. We brachten onszelf een beetje op orde en ik riep terug naar Anja :-hier tussen de bosjes ben ik-. Ze keek heel verbaasd toen ze me zag zitten met dat lekkere stuk maar ik vertelde snel het verhaal over m'n voet en liet haar het verband zien. Maar Anja kent me al jaren en natuurlijk zag ze aan de blos op m'n gezicht dat er meer gebeurd was. Ik zag dat ze om haar heen keek en haar oog op de homo blaadjes van John vielen.- Trek geen verkeerde conclusie schat-, zei ik tegen haar, John doet heus niet alleen aan heren liefde .John bloosde weer en mompelde iets onverstaanbaars .

Trio met vriendin en man die eigenlijk homo is


Anja zat wat in de homo blaadjes te bladeren en zei :"daar word ik toch altijd zo geil van ,van die mooie homo lichamen jammer hoor dat dit soort lichamen niet voor ons weggelegd zijn- Moet je niet te hard zeggen- zei ik en keek haar veelbetekenend aan .Daarna keken we tegelijk, als was het afgesproken ,in de richting van de pik van John, die er maar een beetje slap bij hing .Anja, met de blaadjes nog steeds op schoot, plaagde John en zei dat ze op de foto's heel wat imposantere gevallen zag. Ik zei :"maar hij is heus niet altijd zo klein hoor- Hoe weet je dat, vroeg Anja-? -Raak hem maar aan- antwoordde ik, dan zie je vanzelf wel wat er gebeurd. En ook deze keer liet John het toe dat een meisje zijn lul betaste en hij keek zelfs trots toen hij opzwol.-Ik geloof vast dat jullie het net gedaan hebben- zei Anja afkeurend in mijn richting. -Kon je dan niet even op mij wachten, dan had ik mee gedaan-? Ik voelde me inderdaad een beetje schuldig. Ik keek richting John en zei:" we kunnen het nog goed maken he"? John lachte. -Ga maar op je knieen zitten ,dan geef t hij je misschien wel een beurt in je kontje-.

Hij haalde uit z'n "eerste hulp" doosje wat zalf en masseerde daar haar gaatje mee. Ik keek bezorgd en dacht ,hij krijgt hem er nooit in. Maar dat viel wel mee, heel voorzichtig ging hij steeds een stukje verder. Eerst zag ik eerst een blik van pijn op Anja's gezicht maar daarna veranderde dat in genot. Het ging steeds heftiger en haar naar beneden hangende borsten zwabberden wild heen en weer. Dat maakte mij weer ontzettend geil en ik zei :"vergeten jullie mij niet"?- Kom maar voor me liggen zei Anja dan zal ik je beffen-. Daar had ik wel oren naar, ik spreidde m'n benen wijd en draaide me net zo lang dat ik precies met m'n kutje onder haar mond lag. Dat was bekend gebied voor Anja want het was niet de eerste keer dat we het deden en ze likte dan ook vakkundig! Daar gingen we dan , met z'n drie-n sex op het naaktstrand, John gaf het tempo aan en Anja nam dat tempo over in mijn spleet. Het was alsof we een grote beweging maakten, alsof we een groot lichaam waren.

We gaven ons er helemaal aan over en ik verloor alle gevoel voor tijd. Ik dacht alleen maar doorgaan,---.doorgaan,---doorgaan --..en hoopte dat John ook niet te snel klaar zou komen. Ik weet niet hoe lang het duurde, ik weet alleen dat we alle drie zachtjes in het neuktempo van John kreunden, dat we alle drie drijfnat waren van het zweet en naar kut en lul sappen stonken . Af en toe ging er door m'n hoofd :"zouden andere mensen ons niet horen"? Maar ik was zo geil dat ik toch niet kon stoppen , al hadden alle mensen van het naaktstrand om ons heen gestaan ,dan was ik toch doorgegaan. Het leek of we in trance waren.

We kwamen niet gelijk, eerst kwam John , die z'n tweede lading met kracht in Anja spoot. Tegelijk vingerde hij haar zodat ze niet lang daarna ook kreunend klaar kwam. Daarna was de beurt aan mij maar ik wilde alleen maar dat het langer duurde want ik was nog helemaal in trance. John was inmiddels van Anja afgeklommen en had zich nu bij Anja's mond gevoegd en ze probeerden of ze twee tongen in mijn kut konden krijgen. Ik vond het allemaal best als ik maar in deze trance bleef. John masseerde mijn borsten en gaf m'n tepels allebei een beurt .

Heerlijk deed 'ie dat, ik dacht dat doet 'ie bij z'n vriend vast ook veel. Toen ineens was ik ook niet meer te houden, ik kreeg m'n eerste orgasme, .......en daarna weer een, ......... en daarna nog een, het hield niet op. Als John en Anja niet opgehouden waren had ik er nog veel meer gehad maar zij waren ook helemaal kapot en Anja had een zere tong van het likken. Drijfnat bleven we alle drie uithijgen op dat kleed tussen de bosjes en we zagen dat het al wat donker begon te worden. Waren we zo lang bezig geweest?
John schrok ,m'n vriend komt me hier zo dadelijk afhalen ,jullie moeten echt weg hoor want dit pikt hij niet.

Na deze heerlijke beurt wilden we hem niet in een moeilijk parket brengen ,dus we kleedden ons aan en namen afscheid. Toen we het pad af gingen kwam ons een beeldschone neger jongen tegemoet. We keken elkaar aan en dachten allebei het zelfde. Zou dat vriend van John zijn? Zouden we die ook tot hetero sex kunnen bekeren? Het antwoord zouden we nooit krijgen maar de fantasie bleef nog lang in ons hoofd rond spoken.